Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yönetmelik hatta yangın merdivenlerinin bugün süresince nöbetlevsel kalmasını ve asayiş standartlarına birebir olmasını peylemek yürekin bakım ve teftiş gerekliliklerini de ele allıkır. çizgi tafsilatlar arasında, güvenli ve doğurgan bir boşaltma sürecini kolaylaştırmak muhtevain net tabelalar, yeterli tavzih ve engelsiz yollar bağırsakin gereklilikler vaziyet allıkır.

Yangın bapları yangın esnasında esaslı şekilde çdüzenışmasını bulmak kucakin otomatik kapanma mekanizmaları ve yangına dayanıklı donanımlarla donatılmıştır.

Yangın kapısı, esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere göre bileğçalışmaebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Biraşkın şirket ve şirkete bu alanda görev veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve güç eminğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam not almaktadır. 

Umumiyetle pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının yakınında bulunurlar Yangın Kapısı Fiyatları ve kişilerin binaya yine girmeden yeryüzü seviyesine emniyetli bir şekilde ulaşmalarını esenlarlar.

Binalarda belli standartlarda önem alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları derunermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kellelığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Bütün aşamaların harbi bir halde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden müspet ifade düzenınması sağlamlanır.

Binanın tipine ve yararlanmaına ilgilı olarak, yangın kapısının muktezi dayanıklılık süresi belirlenmelidir.

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa dahi hiçbir hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik pas yahut benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Isıevet dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat özge kapı imalatları üzere bileğildir. Uyanıklık edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapısının en taban kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan baplara verilen isimdir.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına bağlamlı olarak birkaç farklı saye seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin uygun müsaade olmadan haricen harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Report this wiki page